Ambulance FB banner
Afspil video om Ambulance film thumbnail

AMBULANCE

Premieredato: 24. marts

Instruktør: Michael Bay

Cast: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González

Om filmen: Den dekorerede veteran Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) mangler desperat penge til at dække sin kones medicinregninger. I sin desperation beder han om hjælp fra den ene person han ved, han ikke burde spørge – adoptivbroren Danny (Jake Gyllenhaal)

Men Danny, en karismatisk karriereforbryder, tilbyder i stedet Will en anden mulighed. At være partner i det største bankrøveri i Los Angeles historie med et udbytte på svimlende $32 millioner. Will kan ikke sige nej, da det gælder hans kones liv.

Men da deres plan går spektakulært galt, kaprer de to desperate brødre en ambulance med en såret betjent, der klamrer sig til livet og paramedicineren Thompson (Eiza González) ombord.

I en vanvittig eftersætning må Will og Danny forsøge at undslippe et massivt opbud af ordenshåndhævere, holde deres gidsler i live og på en eller anden måde undgå at slå hinanden ihjel, alt imens de udfører den mest vanvittige flugt, L.A. nogensinde har set.

“Ambulance” er instrueret af Michael Bay. Manuskript af Chris Fedak, som har baseret det på danske Laurits Munch-Petersen og Lars Andrea Pedersens manuskript fra 2002.