Downton Abbey 2 - FB banner (821x462)
Afspil video om Downton Abbey 2 - Thumbnail

DOWNTON ABBEY: EN NY ÆRA

Premieredato: 19. maj

Instruktør: Simon Curtis

Cast: Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Dominic West, Laura Haddock

Om filmen: Endelig er det historiske drama om familien Crawley og deres trofaste tjenerstab tilbage i biografen.

Arv og gæld mødes atter på det smukke Downton Abbey. For at skaffe penge til en meget tiltrængt reparation af slottets tag indvilger Lady Mary, som er blevet den styrende kraft, selv om hendes far, Lord Grantham, stadig er familiens overhoved, i at lade et filmhold bruge Downton Abbey som kulisse til et storslået drama.

For at undgå al denne vulgaritet og for at undersøge, hvad der egentlig ligger bag, at en vis Marquis de Montmirail har efterladt sin fornemme villa i Sydfrankrig til enkegrevinden, drager Lord Grantham til Frankrig med Lady Grantham og en stor del af familien, mens Lady Mary må holde skansen derhjemme.

Mystikken om arven breder sig og får Lord Grantham til at tvivle på, hvem han egentlig er, mens Lady Grantham bliver tvunget til at betro ham en dyb hemmelighed. Hjemme på Downton Abbey vendes livet på hovedet, og ikke mindst tjenestefolkene er dybt betagede af filmverdenens glamour, der dog også får nogle hak i lakken, da stjernerne viser sig at være anderledes end deres glitrende image … og da produktionen må stoppe midt i det hele, fordi stumfilm bliver umoderne og en helt ny teknik skal introduceres. Men hverken franskmænd eller filmfolk lader dog til at kunne ændre den gamle butler Mr. Carsons overbevisning om, at tingene var bedre i gamle dage.

SE BIOGRAFER HER:

Ambulance FB banner
Afspil video om Ambulance film thumbnail

AMBULANCE

Premieredato: 24. marts

Instruktør: Michael Bay

Cast: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González

Om filmen: Den dekorerede veteran Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) mangler desperat penge til at dække sin kones medicinregninger. I sin desperation beder han om hjælp fra den ene person han ved, han ikke burde spørge – adoptivbroren Danny (Jake Gyllenhaal)

Men Danny, en karismatisk karriereforbryder, tilbyder i stedet Will en anden mulighed. At være partner i det største bankrøveri i Los Angeles historie med et udbytte på svimlende $32 millioner. Will kan ikke sige nej, da det gælder hans kones liv.

Men da deres plan går spektakulært galt, kaprer de to desperate brødre en ambulance med en såret betjent, der klamrer sig til livet og paramedicineren Thompson (Eiza González) ombord.

I en vanvittig eftersætning må Will og Danny forsøge at undslippe et massivt opbud af ordenshåndhævere, holde deres gidsler i live og på en eller anden måde undgå at slå hinanden ihjel, alt imens de udfører den mest vanvittige flugt, L.A. nogensinde har set.

“Ambulance” er instrueret af Michael Bay. Manuskript af Chris Fedak, som har baseret det på danske Laurits Munch-Petersen og Lars Andrea Pedersens manuskript fra 2002.

SE BIOGRAFER HER: