Fast & Furious 9 - Facebook cover

FAST & FURIOUS 9

Premieredato: 24. juni

Instruktør: Justin Lin

Cast: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Tyrese Gibson, Ludacris, Charlize Theron, Helen Mirren, Sung Kang, Thue Ersted Rasmussen

Om filmen:

Dom og Letty har trukket sig tilbage til landlivets glæder og anonymiteten for derved at sikre deres fred og lille Brians opvækst. Men uanset, hvor hurtigt man flygter, kan ingen undslippe sin fortid. Heller ikke Dom Toretto. Roman, Tej og Ramsey har opfanget et nødsignal fra Mr. Nobody. Verden er i fare – de er i fare. Snart går den vilde jagt – på et apparat, der kan tage kontrollen med al satellitkommunikation, på koden til samme apparat og på manden, der har stjålet det: Doms længe forsvundne bror Jakob.

”Fast & Furious 9” indeholder alle de elementer, vi er begyndt at forvente af Fast-serien – herunder nogle overraskelser og plot-twists som ud over Jakob Torretto og Toretto-familiens forbandelse inkluderer et gensyn med superskurken Cipher og Doms ven Han, som alle troede dræbt. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster og Sung Kang er tilbage bag rattet på de hurtige biler. Ligesom der er gensyn med Helen Mirren, Kurt Russell og Charlize Theron. John Cena fylder rollen som Jakob Toretto – i selskab med danske Thue Ersted Rasmussen som hans boss, Otto.

SE BIOGRAFER HER: