Monkey Man - 821x462 px
Afspil video

MONKEY MAN

Premieredato: 25. april

Instruktør: Dev Patel

Cast: Dev Patel, Sharlto Copley, Pitobash

Om filmen: Kid er en af de mange, der lever på bunden af samfundet i storbyen Yatana. Han tjener til dagen og vejen i kampsportsarenaen, hvor han som ”The Beast” og skjult af en gorillamaske, lader sig slå til blods på det aftalte tidspunkt til publikums jubel. Men han tager sine tæv af en grund: Kid er ved at arbejde sig ind i hjertet på Yatanas korrupte elite, der hænger ud på natklubben King’s Club med dyr vin, escortpiger og lidt til næsen.

Når han først er der, vil han tage en grusom hævn over den mand, der udslettede den landsby, hvor Kid voksede op, og som slog Kids mor ihjel. Men hævnen er måske ikke så sød, som den lader til, og heller ikke så nem at opnå. Måske er det Kids mission at opnå retfærdighed for alle de undertrykte i Yatana.

Dev Patel – Oscar®-nomineret for sin rolle i ”Slumdog Millionaire” – vender tilbage til sine forfædres Indien, hvor han lader en klassisk kampsports- og hævnhistorie á la Bruce Lee udspille sig på baggrund af de uretfærdigheder, som dette samfund er plaget af.

SE BIOGRAFER HER: