promising young woman film - Facebook banner

PROMISING YOUNG WOMAN

Premieredato: 6. maj

Instruktør: Emerald Fennell

Cast: Carey Mulligan, Laverne Cox, Alison Brie, Bo Burnham, Connie Britton

Om filmen:
Hun er godt lakket til. Fuld krigsmaling, kort kjole, men med sløve øjne og tydeligvis uden kontrol over sig selv. En af de unge mænd ved baren tilbyder ridderligt sin hjælp med at få hende sikkert hjem. Undervejs i taxien er han dog frisk nok til at foreslå en drink hjemme hos ham, og da den berusede unge kvinde først sidder i sofaen, begynder han at lægge an på hende … men så viser hun sig at være fuldstændig ædru og meget vred.

Cassie har ikke drevet det til ret meget. Hun droppede ud af medicinstudiet og klarer sig nu som cafémedhjælper og bor hos sine forældre. Når hun altså ikke er på sine natlige ture for at afsløre, hvilke svin mænd egentlig er. Hun har som regel ret. Men så står han der pludselig: Ryan fra medicinstudiet. Nu succesfuld børnelæge. Og han vil gerne på date med Cassie.

Instruktøren Emerald Fennell sparker med ”Promising Young Woman” døren ind til #metoo og samtykke-debatten med en sort komedie – og også en fængende thriller – om traumer, hævn og kærlighed. Som Cassie med dobbeltlivet ses Carey Mulligan, mens Bo Burnham ses som lægen Ryan.

SE SPILLETIDER HER:

TRYK PÅ BIOGRAFEN FOR AT KOMME TIL BOOKINGSIDEN