Spirit: En fri sjæl - FB cover

SPIRIT – EN FRI SJÆL

Premieredato: 1. juli

Instruktør: Elaine Bogan

Dansk dubbing instruktør: Pelle Höjer Pedersen

Cast: Natascha Jessen, Isabella Kjær Westermann, Clara Phillipson, Nicolai Kopernikus, Lars Mikkelsen m.fl.

Om filmen:

”Spirit – En vild sjæl” er et episk eventyr, der handler om den stædige pige Lucky, der længes efter et sted at høre til. Da en vild hest krydser hendes vej, føler hun endelig at have mødt en beslægtet sjæl! ”Spirit – En vild sjæl” er det næste kapitel i den populære film fra Dreamworks Animation om hesten Spirit.

Som ganske lille mister Lucky sin mor, som omkom i forbindelse med sin optræden i et hesteshow. Efter hendes død bliver det Luckys moster Cora, som tager sig af hende og giver hende en tryg opvækst. Desværre betyder det også, at Lucky ikke siden har set sin far Jim, som valgte at blive tilbage.

Da Lucky, som på mange måder ligner sin mor, der bestemt ikke brød sig om regler og begrænsninger, udfordrer sine omgivelser én gang for mange, ser Cora ingen anden mulighed end at tage hele den lange vej tilbage til Luckys fødeby Miraredo. Tiden er nu kommet til, at hun skal genforenes med sin far.

For Lucky bliver mødet med den lille by en stor skuffelse trods gensynet med faderen, men da hun møder den vilde mustang Spirit og ikke mindst de jævnaldrende piger Abigail og Pru skifter hun langsomt mening.

For Lucky bliver hendes nye tilværelse fuld af heste, dramatik og gode venskaber – oplevelser hun ikke ville have fået, hvis hun ikke var blevet genforenet med sin far, men ikke mindst havde mødt Spirit!

SE BIOGRAFER HER: