The Exorcist Believer - 821x462 px
Afspil video

THE EXORCIST: BELIEVER

Premieredato: 12. oktober

Instruktør: David Gordon Green

Cast: Ellen Burstyn, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Jennifer Nettles

Om filmen: For snart 50 år siden fik filmhistoriens mest skræmmende gyserfilm biografpremiere. En film som chokerede publikum over hele verden. Nu begynder et nyt kapitel. Fra Blumhouse og David Gordon Green, som instruerede den nye Halloween-serie, kommer ”The Exorcist: Believer”.

Victor Fielding (Tony-vinder og Oscar®-nomineret Leslie Odom, Jr., ”One Night in Miami”, ”Hamilton”) har lige siden sin gravide kones død i et jordskælv i Haiti for 12 år siden, opdraget deres datter, Angela (Lidya Jewett, ”Good Girls”) alene.

Men da Angela og hendes veninde Katherine (Olivia Marcum) forsvinder i den nærliggende skov og vender tilbage tre dage senere uden at huske, hvad der skete med dem, udløser det en kæde af begivenheder, der tvinger Victor til at konfrontere en uset ondskab og i sin rædsel og desperation opsøge den eneste, der har været vidne til noget lignende før: Chris MacNeil.

For første gang siden 1973 er Oscar®-vinderen Ellen Burstyn tilbage i hendes ikoniske rolle som skuespilleren Chris MacNeil, der for altid blev ændret af, hvad der skete med hendes datter Regan fem årtier før.

SE BIOGRAFER HER: