blåt banner

WENDY

Premieredato: 10. september

Instruktør: Benh Zeitlin

Cast: Devin France, Yashua Mack, Gage Naquin

Om filmen: Hvor der er et barn, er der en mor. Da Peter bliver efterladt, fordi øen bliver evakueret på grund af et vulkanudbrud, står Hun klar. Hun beskytter ham, og han tror på hende. Og således forbliver det på denne ønskeø, hvor Peter snart får selskab af andre drenge, der leger og fisker, leger og spiser, leger og sover, leger og aldrig bliver voksne.

Andre steder bliver børn voksne; lidt mere voksne for hver barnlig illusion, der brister og erstattes af grå beregning. Derfor beslutter Wendy sig for at forblive et barn – vild og fri og legende. Sammen med sine brødre vælger hun at flygte og forlader sit hjem for at begive sig mod Ønskeøen. For aldrig at blive voksen.

Benh og Eliza Zeitlin udforsker myten om Peter Pan og Ønskeøen, De Fortabte Drenge og Wendy og giver den en overraskende ny fortolkning. Væk er feer og flyveture. Nu findes Ønskeøen virkelig og rejsen dertil er hård og farefuld, men ikke umulig for den barnlige sjæl, og den frie, evige barndom planter og dyr i et tropisk paradis er lige så eventyrligt som nogensinde.